Big Boys Chef's Table

We leerden elkaar zo'n 9 jaar geleden kennen in een restaurant in Uden, waar we samenwerkten. Onze gedeelde passie voor eten en drinken was de basis voor een vriendschap. Van daaruit zijn er vele uurtjes samen in restaurants, bars, beurzen en events doorgebracht. Ondertussen alle drie onze eigen weg ingeslagen, maar de ambitie om ooit weer samen te werken in de horeca bleef. En toen ontstond het idee: een BBQ Pop-Up restaurant.

Chef's Table

Big Boys Chef’s Table betekent culinair genieten alsof je bij de chef aan tafel zit. Verrassende combinaties. Zinderende geur- en smaakbeleving. Sfeer en gezelligheid. Gerechten vol passie. Mooie bijpassende – en onverwacht bijzondere - dranken. Volledig verzorgd. Uitgebreid menu. Live muziek. Avondvullend. En: speciaal voor jou!

Kijken, ruiken & proeven

Kijk, zie en verwonder je over de culinaire prestaties van onze chefs met hun barbecues, grillplaten en rookovens. Passie, vakmanschap en liefde voor het product maken het alleen al een genot om naar te kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak. Want álle gerechten zijn gelardeerd met dat bijzondere vleugje van de barbecue. Geuren en smaken die de zintuigen prikkelen. Van voorgerecht tot nagerecht en alles daar tussenin. En de kwaliteit? Daar gaan we het niet eens over hebben. Pure producten, het beste vlees en de allermooiste verse vis, dat vinden we niet meer dan normaal. 

Met je eigen gezelschap aan tafel

Je beleeft deze heel speciale avond met jouw eigen gezelschap aan een ronde tafel. Als een VIP worden jullie volledig in de watten gelegd. De hele culinaire avond lang. Trommel dus snel je disgenoten bij elkaar en verzeker je van een plek. Vanaf vier personen zit je gebakken! Nou ja... Gegrild!

Johan Visser

Chef - Gerechtbedenker - BBQ specialist - Praat veel

'Slow cooked buikspek, caveman style tomahawk steak of perfect geroosterde gamba's: gerechten van de BBQ zijn prachtig! De combinatie van mooie producten, de smaak van de houtskoolgrill en het spektakel van de BBQ maken het voor mij helemaal af. Waarom Chef's Table? Omdat er niets mooier is dan genieten van BBQ gerechten in een prachtige sfeer met een fijn gezelschap!'

Job van Lanen

Gastheer – Sfeermaker – Horeca kenner – Beetje druk soms

'Die glimlach, dat ene stapje meer of dat kleine beetje extra aandacht. Het kost niets, maar maakt hét verschil. De gastheer maakt of breekt de inspanning en liefde waarmee de Chef zijn gerechten behandelt. Mensen met een goed gevoel weg zien gaan, dat is wat mij drijft zowel zakelijk als in mijn privéleven. Waarom Chef's Table? De combinatie van een ongedwongen BBQ sfeer, top gastheerschap en bijzondere aandacht voor iedere gast, dat is toch geweldig!'

Mark van den Bogaart

Maître – Kwaliteitsbewaker – Extreme productkennis – Bang voor spinnen

'Genieten van eten en drinken, het ontdekken van nieuwe smaken en combinaties. De uitdaging van verse producten en hun mogelijkheden, zelf koken of buiten de deur een vorkje prikken. Genieten van een mooie wijn, een ijskoud biertje, een perfecte kop koffie of thee... Eten en drinken ervaren en beleven, dat is mijn passie, dat ben ik. Waarom Chef's Table? Omdat de Chef's Table het mooiste plekje is in een restaurant, dicht bij de Chef, dicht bij het verhaal, dicht bij de passie. En dat voel je!'