1 | Villa Lieve Vrouwe

Ons állereerste pop-up restaurant, op deze iconische en historische plek! Wat een ge-wel-dig begin van dit avontuur. En, zie je hoe jong we hier zijn? Dit smaakte, zoals jullie allemaal inmiddels allang weten, naar meer!

2 | Wit Goud

Een doorzichtige tent, tussen de asperges. Als dit geen beleving meer is? Dit 8-gangen diner met een touch of asperge (ja, zelfs een asperge speciaal en asperge-ijs) werd het hoogtepunt van het jaar. En ohja, live muziek aan tafel. Dat is toch top?

3 | Winterheat

Winterse gerechten, een knusse setting en veel vuur! Van glühwein tot marshmallows. Dit was onze eerste editie in de winter, en dat betekende: nieuwe uitdagingen. Wij hebben echt mega van deze editie genoten!

4 | Big Boys Beachclub

Organiseer maar eens een beachclub-editie met de weersomstandigheden van ons kikkerlandje. Daar gingen we... drie weken lang zon, zon en nog meer zon. Wat een geluk! Een borrel met de voetjes in het zand, kreeft, champagne, en de avond afsluiten met een beachparty inclusief DJ.

5 | Five

Naar de boerderie! Een entree door de stallen en eten tussen de Iberico varkentjes. Wat. Een. Editie. Gerechten geserveerd in emmers, kruiwagens en scheppen. En dit alles, omringd door onze prachtige natuur!