BIJNA UITVERKOCHT!

The show must go on!

Na maanden wachten is het bijna zover: Chef's Table editie 6!
Chef's on fire - The Big Boys Band!
Vanwege de huidige restricties hebben we moeten besluiten dat de editie van Chefs Table NOIR niet gerealiseerd kan worden. En daarmee valt (voor nu...) het doek voor NOIR.

Maar Big Boys Chef's Table gaat wel door! Want de afgelopen maanden hebben wij niet stilgezeten. Na eindeloos repeteren zijn we klaar voor een nieuwe show. Een nieuw thema, een nieuwe locatie. En die locatie, tja... Daar zijn we trots op. Een langgekoesterde droom komt uit. Een uniek pand met historie, binnen ons eigen Uden. 

Van 1 oktober tot en met 25 oktober, op donderdagen tot en met zondagen, vindt de 6e editie van Big Boys Chef's Table plaats: Chefs On Fire! Met de bekende ingrediënten (avondvullende culinaire beleving, bij de chef aan tafel, inclusief passende dranken) nemen de Big Boys hun instrument ter hand en spelen hun culinaire setlist! 

Donderdagen     17:30u - 23:00u
Vrijdagen            17:30u - 23:00u
Zaterdagen         17:30u - 23:00u
Zondagen           15:00u - 21:00u

8 gangen BBQ diner met bijpassende dranken
Reserveren: extra datum vrijgegeven, klik voor de laatste tafels op Reserveren!
€99,- per persoon all-in
Locatie: De Pul Uden

De Pul over Big Boys Chef's Table - Chefs on Fire!

Big Boys Chef’s Table laat dit jaar al jouw zintuigen tintelen in een prikkelende combinatie vol geur- en smaakbeleving. De chefs van Chef’s on Fire zijn dé artiesten van de avond en brengen jou ritmisch en vol passie op temperatuur met hun barbecues, grillplaten en rookovens. Puur, vers, rauw, maar nooit ongeroerd.
Al vijf edities lang toeren de mannen van Big Boys Chef’s Table de regio rond. Van Beachclub tot Winterheat en van Wit Goud tot Lieve Vrouwe. Dit keer gooien de mannen het over een andere boeg. Binnen de iconische muren van ’s lands oudste poppodium nemen zij hun instrumenten ter hand. Een maand lang is De Pul hun domein. Chef’s on Fire is een avondvullend programma, waarbij een compleet nieuwe dimensie wordt gegeven aan avondvullend.
Je beleeft deze heel speciale avond met jouw eigen gezelschap aan een ronde tafel. Als een artiest word ook jij in de watten gelegd!


Op de hoogte blijven?
Geschoten door
Gevangen door
Gegrild door
Gebakken door