Het Concept

Het Concept

Big Boys Chef's Table


We leerden elkaar zo'n 9 jaar geleden kennen in een restaurant in Uden, waar we samenwerkten. Onze gedeelde passie voor eten en drinken was de basis voor een vriendschap. Van daaruit zijn er vele uurtjes samen in restaurants, bars, beurzen en events doorgebracht. Ondertussen alle drie onze eigen weg ingeslagen, maar de ambitie om ooit weer samen te werken in de horeca bleef. En toen ontstond het idee: een BBQ Pop-Up restaurant.

Chef's Table
Big Boys Chef’s Table betekent culinair genieten alsof je bij de chef aan tafel zit. Verrassende combinaties. Zinderende geur- en smaakbeleving. Sfeer en gezelligheid. Gerechten vol passie. Mooie bijpassende – en onverwacht bijzondere - dranken. Volledig verzorgd. Uitgebreid menu. Live muziek. Avondvullend. En: speciaal voor jou!

Kijken, ruiken, proeven 
Kijk, zie en verwonder je over de culinaire prestaties van onze chefs met hun barbecues, grillplaten en rookovens. Passie, vakmanschap en liefde voor het product maken het alleen al een genot om naar te kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak. Want álle gerechten zijn gelardeerd met dat bijzondere vleugje van de barbecue. Geuren en smaken die de zintuigen prikkelen. Van voorgerecht tot nagerecht en alles daar tussenin. En de kwaliteit? Daar gaan we het niet eens over hebben. Pure producten, het beste vlees en de allermooiste verse vis, dat vinden we niet meer dan normaal.  

Met je eigen gezelschap aan tafel 
Je beleeft deze heel speciale avond met jouw eigen gezelschap aan een ronde tafel. Als een VIP worden jullie volledig in de watten gelegd. De hele culinaire avond lang. Trommel dus snel je disgenoten bij elkaar en verzeker je van een plek. Vanaf vier personen zit je gebakken! Nou ja... Gegrild!

Op de hoogte blijven?
Geschoten door
Gevangen door
Gegrild door
Gebakken door