Big Boys Chef's Table NOIR

Verplaatsing

Big Boys Chef's Table NOIR

Met flinke teleurstelling zijn we genoodzaakt de 6e editie van Big Boys Chef’s Table te verplaatsen naar later dit jaar. De ontwikkelingen rondom het Coronavirus zorgen ervoor dat ons pop-up restaurant op dit moment niet verantwoord kan worden georganiseerd.

Hier vind je de aanvullende informatie over de verplaatsing van de 6e editie Big Boys Chef's Table: Noir. Waarom verplaatsen?

De veiligheid van onze gasten en ons team staat voorop. Omdat de verwachting is dat het aantal besmettingen gaat toenemen, komt deze veiligheid in het geding. Daarnaast voelen we ons verplicht bij te dragen aan de oplossing, door de kans op verdere verspreiding van het virus klein te maken.  

Verder steken wij samen met onze mensen en onze leveranciers veel tijd en energie in een onvergetelijke avond voor onze gasten. We maken samen met jullie herinneringen. Wanneer al deze energie kans heeft verloren te gaan door no-show door besmettingen, teleurstelling vanwege lege stoelen en toch betaalde tickets of een verbod op de vergunning, is verplaatsen de enige verstandige beslissing.  Wanneer is Big Boys Chef's Table - Noir?

De editie verplaatsen we naar het najaar van 2020: van 1 tot en met 25 oktober. Heb je een reservering gemaakt, dan verplaatsen we deze automatisch. We houden dezelfde dag voor je aan: heb je nu bijvoorbeeld voor de eerste zondag (22 maart) gereserveerd, dan ga je naar de eerste zondag in de nieuwe periode (4 oktober). Wil je je tickets teruggeven?

Je blijft vrij om je tickets over te dragen naar iemand anders. Om je toch tegemoet te komen wanneer dit niet lukt, bieden we éénmalig de mogelijkheid te annuleren. Je krijgt je geld teruggestort, met inhouding van de reserveringkosten (€ 4,50 per persoon). Je tafel wordt dan uiteindelijk opnieuw in de verkoop gebracht. Stuur hiervoor een mail naar info@bigboyschefstable.nl 

Heb je alsnog vragen, mail ons dan even: info@bigboyschefstable.nl.

Op de hoogte blijven?
Geschoten door
Gevangen door
Gegrild door
Gebakken door